Csóka Attila Róbert 33 éves
építőművészet
Bemutatkozó

Csóka Attila Róbert
Építész, a Paradigma Ariadné, valamint a Translations of Modernism kollektíva alapítója tagja. 2007-2010 között a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Karának hallgatója. Msc diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kara Középülettervezési Tanszékén szerezte meg 2014-ben. 2008-2015 között az Építész Szakkollégium tagja. Gyakorlatot a budapesti TIBA Architects (2010), a 3h (2012-2013),
az Artonic design (2013), az amszterdami LEVS Architecten (2013), illetve 2014-2015 között a KÖZTI Zrt. építészirodákban szerzett. Számos építészeti workshop és rendezvény szervezője, résztvevője, írásai többek között az Octogon és a hg.hu lapjain jelentek meg. A 2020-as Építészeti Biennálé Magyar Pavilon kurátori csapatának tagja. Budapesten él. Magyar és angol nyelven beszél.

A MMA-MMKI Művészeti ösztöndíj keretében az elkövetkező három évben Csóka Attila Róbert és Molnár Szabolcs alkotótársaival a No Place Houses azaz Helytelen házak projektet fogja megvalósítani, aminek keretében 27 lakóépületet fognak tervezni, hogy azokat aztán katalógusba rendezve igyenesen elérhetővé tegyék. A 27 lakóépület célja, hogy ne konkrét helyre tervezettek legyenek, hanem hogy egy belső koncepcionális logika legyen, az amely magahatározza ezen épületeik formáját, tereit, anyagválasztását.

Iskolák
Egyetem (ma), 2014. Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kar
Jelenlegi munkahely
Paradigma Ariadné Építészműhely Kft.
Lakcím
Ez az adat nem- vagy csak regisztrált felhasználók számára nyilvános.
Levelezési cím
Ez az adat nem- vagy csak regisztrált felhasználók számára nyilvános.
Portfóliók (1)