Bemutatkozó

Magamról:

2005-től oktatok belső tér építészetét, arculattervezést, tárgyalkotást, felvételi előkészítőt a BME Építészmérnöki karán, ahol 2017-ben doktoráltam a Rajz-Építészet-Tánc, avagy építészet gyermekeknek disszertációmmal, amely azóta könyv formájában is kiadásra került.

Az építészet mellett képeztem magam a táncművészetek, képzőművészet, kalligráfia, harcművészetek és egyéb művészeti területeken is.

2006-ban az első önálló kiállításomon stációsorozatot, grafikákat, táncvideót mutattam be, 2007-ben, a második önálló kiállításon egy 365 képből álló rajzos napló-sorozat lett kiállítva a Monostori Erődben, később a Velencei tavi Galériában és a Műcsarnokban is szerepeltek munkáim.

Mivel foglalkoztatott a küllönböző művészeti ágak egymásra hatása és együttdolgozása, 2002-ben tartottam az első kísérleti rajz és táncműhelyt (RÉT) az Artus stúdióban, később a Trafóban.

A tárgyalkotások terén is a különböző szakterületek együttdolgozása foglalkoztatott, ezért 2008-ban megalapítottam a MAAK design csoportot. Különleges bútoraink 2008-ban a Monostori Erődben, 2009-ben a MÉSZ székházban kerültek kiállításra.

2010-től, vidékre költözve létrehoztam a Napházat, ahol integrált művészeti foglalkozásokat tartok. Fontos számomra a legkisebb korosztály művészettel való nevelése, az alkotás megszerettetése, az építészeti látásmód megismertetése velük.

ÉPÍTETT MESÉK szakmai programról:

A művészettel való nevelés során a gyermek ismereteit egy tapasztalati, felismerést adó esemény-sorozaton keresztül szerzi meg.

Az integrált művészeti foglalkozásokon alkalmazom a rajz, az építészet, a táncművészet elemeit és alkotásmódszertanát, amely még szobrászati, zenei, irodalmi, természetismereti területekkel is kiegészül. A program során 12 mesét alkotok meg a hozzájuk rendelhető alkotó és fejlesztő játékokkal. Mindezt képekkel illusztrált könyv formájában véglegesíteném.

Iskolák
Ez az adat nem- vagy csak regisztrált felhasználók számára nyilvános.
Jelenlegi munkahely
Ez az adat nem- vagy csak regisztrált felhasználók számára nyilvános.
Lakcím
Ez az adat nem- vagy csak regisztrált felhasználók számára nyilvános.
Levelezési cím
Ez az adat nem- vagy csak regisztrált felhasználók számára nyilvános.
Portfóliók (1)
  • Szakmai portfólió

    2021.10.10 09:01:21

    A portfólió saját tervezésű és készítésű bútorokat, építészeti tervpályázatokat, megépült családi házat, képzőművészeti alkotásokat, és a diplomamunkát...