Csabay Domonkos József 33 éves
zeneművészet
Bemutatkozó

Sokoldalú és szerteágazó érdeklődésű művésznek tartom magam, akit koncertzongorista, kamarazenész és korrepetitori minőségében is leginkább a közlés, a lélek és intellektus megszólítására alkalmas kifejezésmódok foglalkoztatnak. Erősségeim a spontaneitás és a nyitottság, és vonz a művészi tevékenységen keresztül létrejövő kapcsolatteremtés lehetősége is, ez a fő oka annak, hogy kezdődő pályám mind előadói, mind pedagógiai téren sokszínűnek bizonyul: számos nemzetközi verseny díjazottja vagyok szóló, kamara, sőt komponista kategóriákban is, lemezeim a Naxos és a Hungaroton kiadóknál készültek, de a zuglói Szent István Zeneiskola tanáraként, a salzburgi dóm kóristájaként, vagy a londoni domonkosok templomának orgonistájaként is szereztem tapasztalatokat.

A Zeneakadémián Lantos és Kemenes professzoroktól a magyar zenekultúra legnemesebb hagyományaiban gyökerező tudást sajátíthattam el. Kitüntetéses mesterdiplomám megszerzése után az angliai Birminghamben folytattam tanulmányaimat, majd a londoni Royal College of Music kamarazene segédoktatójaként dolgoztam. Hét év külföldi tartózkodás után költöztem haza Magyarországra 2022 őszén, azzal a szándékkal, hogy az itthoni kulturális élet és zenei nyilvánosság aktívabb részesévé válhassak.

Szakmai munkatervemben a magyar zenetörténet nemzetközi összefüggéseit feltáró, felfedezésre váró kuriózumait bemutató, beszélgetésekkel egybekötött koncertek megtartását, és ezek programjából egy szubjektív jellegű antológia összeállítását vállaltam.

Iskolák
Ez az adat nem- vagy csak regisztrált felhasználók számára nyilvános.
Jelenlegi munkahely
Ez az adat nem- vagy csak regisztrált felhasználók számára nyilvános.
Lakcím
Ez az adat nem- vagy csak regisztrált felhasználók számára nyilvános.
Levelezési cím
Ez az adat nem- vagy csak regisztrált felhasználók számára nyilvános.
Portfóliók (1)
  • Csabay Domonkos szakmai portfóliója

    2023.08.24 01:27:49

    Szöveg I. Címlap: borító, aláírással II. Videó linkek: szóló és kamarazenei produkciók, köztük koncertek, versenyek felvételeihez...