Csiby Gergely 29 éves
színházművészet
Bemutatkozó

1992-ben születettem Budapesten. A Szent Margit Gimnáziumban kezdtem meg a középiskolát, ahol az iskola angol színjátszó körének tagja voltam. 

2012-ben felvételt nyertem a Színház-és Filmművészeti egyetem bábszínész szakára, és még azon a nyáron elnyertem egy new yorki ösztöndíjat a Herbert Berghof Studióba, melynek segítségével egy két hónapos intenzív színészkurzuson vehettem részt, megismerve az amerikai "method acting" alapjait. Ötödéves egyetemi gyakorlatomat a Vígszínházban töltöttem, ahol első munkám A Pál utcai fiúk volt.

2017-től 2019-ig a Vígszínház tagja voltam.

 2019-től szabadúszó színészként muködöm. Dolgoztam a Forte Társulattal a Bartók Concerto című darabban,továbbra is játszom a Vígszínházban, illetve a Rózsavölgyi Szalonban .

2021. februárjában mutattuk be első rendezésemet Leonard Gershe: A pillangók szabadok című művét. 2021 nyarán a Művészetek Völgye felkérésére én rendezhettem a Tehetséges Mr. Ripley magyarországi ősbemutatóját, mely azóta a fővárosban is műsorra került.

Létrehoztam az Equus Kör nevű lovas, önfejlesztő közösséget ahol hivatásaként tekintünk a személyiségfejlesztés leghatékonyabb módjainak megtalálására: a lovakkal való “együtt-érzés”, a drámapedagógia, valamint az átélés művészetének segítségével. 

A színészképzés különböző irányzatai és módszerei mindig is foglalkoztattak. Szeretném széles körben kutatni a hazai elődök színészpedagógia munkásságát.

Iskolák
Egyetem (ma), 2017. Színház és Filmművészeti Egyetem
Jelenlegi munkahely
Ez az adat nem- vagy csak regisztrált felhasználók számára nyilvános.
Lakcím
Ez az adat nem- vagy csak regisztrált felhasználók számára nyilvános.
Levelezési cím
Ez az adat nem- vagy csak regisztrált felhasználók számára nyilvános.
Ösztöndíjak (1)
  • Korábbi művészeti ösztöndíj
    2012, Herbert Berghof Studio, New York, NY, USA

    HB Summer Intensive 2012.
Portfóliók (2)