Várnagy Andrea - Szakmai portfólió
2020.02.06 03:33:36


A zene szeretete egy teljesebb élettel ajándékozza meg azokat, akik átélhetik ezt az élményt. Sajnos napjainkban sok gyermek nő úgy fel, hogy sosem hall komolyzenét. A mai rohanó világban egyre kevésbé figyelünk befelé és úgy gondolom, hogy a zene kapukat nyit meg, hogy szabadabban fejezzük ki gondolatainkat, érzéseinket egymás felé is. A koncertekkel, kurzusokkal és a versenyekkel motivációt és hitet szeretnék adni a gyermekeknek, erősíteni az önbizalmukat és a klasszikus zenéhez való pozitív hozzáállásukat. A négykezes zongorázás népszerűsítésével pedig erősíteni szeretném bennük az összetartozás és a közös munka szépségének érzését.

Három gyermek édesanyjaként és művészként is fontosnak tartom, hogy az eljövendő nemzedék figyelmét a művészetben rejlő értékekre irányítsuk, útmutatást adjunk számukra, a klasszikus zenét népszerűsítsük, hiszen ők lesznek az elkövetkező évek koncerthallgatói.
Ötleteimmel és kezdeményezéseimmel azt a célt kívánom szolgálni, hogy a zene minél több ember életébe hozzon örömteli pillanatokat. Tapasztalatommal, ötleteimmel és kezdeményezéseimmel továbbra is azt a célt kívánom szolgálni, hogy a zene minél több ember életébe hozzon örömteli pillanatokat.
 


Képek, állományok