Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram, ha építész vagy? Sugár Viktória építészt kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Sugár Viktória az építőművészeti szekció ösztöndíjasa.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram, ha énekművész vagy? Lőkösházi Máriát kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Lőkösházi Mária a zeneművészeti szekció ösztöndíjasa.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram, ha képzőművész vagy? Bódi Barbara festőművészt kérdeztük

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Bódi Barbara Boba a képzőművészeti szekció ösztöndíjasa.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram, ha szobrászművész vagy? Kelemen Zénót kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Kelemen Zénó a képzőművészeti szekció ösztöndíjasa.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram, ha irodalmár vagy? Fazekas Sándort kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Fazekas Sándor az irodalom szekció ösztöndíjasa.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram, ha iparművész vagy? Simon Zsolt Józsefet kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Simon Zsolt József az ipar- és tervezőművészeti szekció ösztöndíjasa.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram, ha színművész vagy? Kozma Gábor Viktort kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Kozma Gábor Viktor a színházművészeti szekció ösztöndíjasa.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram, ha népművész vagy? Legeza Márta kosárfonót kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Legeza Márta a népművészeti szekció ösztöndíjasa.

Hogyan válassz témát pályázatodhoz az MMA Ösztöndíjprogramban? Szenes István szekcióvezető válaszol

Az MMA Ösztöndíjprogram a magas színvonalú művészi és művészetelméleti tevékenységek anyagi feltételeinek megteremtése, a támogatás nyújtása mellett a szekcióvezetők segítségével szakmai partneri szerepet is biztosít az arra érdemes ösztöndíjat nyert művészek, művészetelméleti szakemberek pályakezdéséhez, pályájuk kiteljesedéséhez. Szenes István belsőépítész, az MMA Iparművészeti és Tervezőművészeti Tagozat vezetőjeként lát el szekcióvezetői feladatokat az ösztöndíjprogramban.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram ha irodalmár vagy? Demeter Zsuzsát kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Demeter Zsuzsa az irodalom szekció ösztöndíjasa.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram ha építész vagy? Kisberzsenyi Nagy Györgyöt kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Kisberzsenyi Nagy György az építőművészeti szekció ösztöndíjasa.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram ha esztéta vagy? Lukácsy Györgyöt kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Lukácsy György a színházművészeti szekció ösztöndíjasa.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram ha iparművész vagy? Hegedűs Andreát kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Hegedűs Andrea az iparművészeti szekció ösztöndíjasa.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram, ha építész vagy? Szövényi Annát kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Szövényi Anna az építőművészeti szekció ösztöndíjasa.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram, ha jazz énekes vagy? Karosi Júliát kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Karosi Júlia a zeneművészeti szekció ösztöndíjasa.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram, ha színművész vagy? Eke Angélát kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Eke Angéla a színházművészeti szekció ösztöndíjasa.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram ha szobrászművész vagy? Erős Apolkát kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Erős Apolka a képzőművészeti szekció ösztöndíjasa.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram, ha fotóművész vagy? Somogyi Márkot kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Somogyi Márk a film- és fotóművészeti szekció ösztöndíjasa.

Miben segít neked az MMA Ösztöndíjprogram, ha táncművész vagy? Sánta Gergő Andrást kérdeztük.

Megkérdeztük az MMA művészeti ösztöndíjprogram 2018-as évfolyamát, nekik miben segít a három évre szóló ösztöndíjprogram. Sánta Gergő András a népművészeti szekció ösztöndíjasa.

Miért különleges lehetőség az MMA Ösztöndíjprogram, ha alkotóművész vagy? Buglya Sándor válaszol.

Az MMA Ösztöndíjprogram a magas színvonalú művészi és művészetelméleti tevékenységek anyagi feltételeinek megteremtése, a támogatás nyújtása mellett a szekcióvezetők segítségével szakmai partneri szerepet is biztosít az arra érdemes ösztöndíjat nyert művészek, művészetelméleti szakemberek pályakezdéséhez, pályájuk kiteljesedéséhez. Buglya Sándor filmrendező, az MMA Film- és Fotóművészeti Tagozat vezetőjeként lát el szekcióvezetői feladatokat az ösztöndíjprogramban.

Miért különleges lehetőség az MMA Ösztöndíjprogram, ha irodalmár vagy? Pécsi Györgyit kérdeztük.

Az MMA Ösztöndíjprogram a magas színvonalú művészi és művészetelméleti tevékenységek anyagi feltételeinek megteremtése, a támogatás nyújtása mellett a szekcióvezetők segítségével szakmai partneri szerepet is biztosít az arra érdemes ösztöndíjat nyert művészek, művészetelméleti szakemberek pályakezdéséhez, pályájuk kiteljesedéséhez. Pécsi Györgyi irodalomtörténész, az MMA levelező tagja, az irodalom szekció vezetőjeként lát el feladatokat az ösztöndíjprogramban.

Miért különleges lehetőség az MMA Ösztöndíjprogram építészként? Wesselényi Garay Andort kérdeztük.

Az MMA Ösztöndíjprogram a magas színvonalú művészi és művészetelméleti tevékenységek anyagi feltételeinek megteremtése, a támogatás nyújtása mellett a szekcióvezetők segítségével szakmai partneri szerepet is biztosít az arra érdemes ösztöndíjat nyert művészek, művészetelméleti szakemberek pályakezdéséhez, pályájuk kiteljesedéséhez. Wesselényi-Garay Andor építész, az MMA MMKI tudományos főmunkatársa az építőművészeti szekció vezetőjeként lát el feladatokat az ösztöndíjprogramban.

Miért különleges lehetőség az MMA Ösztöndíjprogram, ha népművész vagy? Fehér Anikót kérdeztük.

Az MMA Ösztöndíjprogram a magas színvonalú művészi és művészetelméleti tevékenységek anyagi feltételeinek megteremtése, és a támogatás nyújtása mellett a szekcióvezetők segítségével szakmai partneri szerepet is biztosít az arra érdemes ösztöndíjat nyert művészek, művészetelméleti szakemberek pályakezdéséhez, pályájuk kiteljesedéséhez. Fehér Anikó népzenekutató, az MMA MMKI tudományos főmunkatársa a népművészeti szekció vezetőjeként lát el feladatokat az ösztöndíjprogramban.