Esemény

2023-09-20 00:00:00

BÁLNA

Contemporary Art Bálna

Idén szeptemberben első alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Contemporary Kortárs Képzőművészeti Vásár Budapesten, a Bálna Rendezvényközpontban, melyen én is részt veszek négy képemmel a Missionart Galéria standján.

Idén szeptemberben első alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Contemporary Kortárs Képzőművészeti Vásár Budapesten, a Bálna Rendezvényközpontban.

A vásár átfogó képet ad a mai vezető kortárs galériák művészeiről és munkáiról, és több ezer négyzetméteren biztosít összeköttetést a művészek, gyűjtők, érdeklődők és galéria tulajdonosok között.

Résztvevő galériák:
Deák Erika Galéria
East Of Eden Gallery
Kisterem Galéria
Vintage Galéria
Neon Galéria
Viltin Galéria
Ancora Art Galéria
Einspach Fine Art And Photography
Heart And Cherry Limited Editions
Kálmán Makláry Fine Arts
Acb Gallery
Horizont Galéria
TOBE Gallery + TOBE Project
Szikra Art Gallery
The Space Art Gallery
Inda Gallery Budapest
Zsdral Art
Három Hét Galéria
Resident Art Galéria
Knoll Galéria Budapest
Naco Gallery
Missionart Galéria
Várfok Galéria
Faur Zsófi Gallery
Modem Art Debrecen

Szeptember 21-24. között először nyitja meg kapuit a főváros legújabb, nívós kortárs művészeti vására. A Budapest Contemporary-n 21, nemzetközi szinten is jegyzett magyar galéria állít ki. Ezen galériák az elmúlt 10 évben közel 100 nemzetközi vásáron bizonyítottak, nem csoda, hogy a vásárra is igazi művészeti szenzációkkal érkeztek.

A Budapest Contemporary Kortárs Művészeti Vásárt azzal a céllal hozták létre, hogy idővel a nemzetközi piac meghatározó szereplőjévé váljon és átfogó képet adjon a magyar progresszív kortárs alkotói közösségről. A rendezvény magas szakmai színvonaláról négytagú bizottság gondoskodik, amely elbírálta a galériák jelentkezését is.