Klasszik Rádió: OpeRandi- A csokoládé
Mikuláshoz közeledvén feltárjuk a kapcsolódási pontot a csokoládé és az opera világa között.
"Az adventi kalendáriumot lassan finom csokoládéval lehet feltölteni és közeleg a Mikulás is, így az OpeRandi mai adásában a főszerepet a csokoládé kapja.
Mitől valódi csoki a csoki? Hogyan lehet fényes a házi bonbon? Csokoládé ganache recept könnyedén? Eszik-e az operaénekes a színpadon? Megköveteli-e a hangképzés a böjtöt, előadás előtt? Van-e a karácsonyi beigli tésztájának titkos hozzávalója? Volt-e olyan komponista, aki torkos édességfaló volt? Mindezekről beszélgetünk ma!
A csokoládé birodalmába egy elbűvölő páros kalauzol minket: Bretz Bernadett, a Cocó7 Csokoládé Bolt és Látványműhely megálmodója, csokoládékészítőj e és Bretz Gábor operaénekes, a Cocó7 Csokoládé Bolt és Látványműhely társ- megálmodója. Kóstoljanak bele mai adásunkba, fogyasszanak néhány szelet derűt, operát, karácsonyi hangulatot és nem utolsó sorban: csokoládét!
Ma este 7-kor várja hallgatóit a szerkesztő-műsorvezető Bátor Anna."
Az adás ide kattintva hallgatható vissza!