Hír

2023-10-13 16:32:00

Budapest

MINUSPLUS Design Management Díj

A MINUSPLUS októberben a Design Management Díj Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának különdíjában részesült.

A díjat a Magyar Formatervezési Tanács alapította 15 éve, és olyan szervezeteket ismer el, amelyek a designmenedzsment eszközrendszerét alkalmazva folyamatos innovációra és kiemelkedő minőségre törekednek, szem előtt tartva a társadalmi felelősségvállalást és a fenntarthatóságot is.

A bírálóbizottság kiemelte, hogy alkotói hitvallásunk, vállalkozási filozófiánk és munkáink amellett, hogy organikusan illeszkednek a legprogresszívebb világtrendekbe, összetéveszthetetlenül magukon viselik az újító kíváncsiságából táplálkozó, életigenlő kézjegyünket. Elismerték, hogy mérvadó piaci szereplővé válásunk után is képesek voltunk beteljesíteni választott küldetésünket, jelen esetben az épített környezet alakításával szolgálni a közjót, és hogy a BDW rendszeres résztvevőiként népszerűsítjük a magyar formakultúrát. Megemlítették a -+xx mashup kiállításunkat is, aminek keretében a képzőművészet eszközeivel mutattuk be szerteágazó tevékenységünket, majd az árverésre bocsátott alkotásokból befolyt összeget az Utcáról Lakásba! Egyesületnek adományoztuk.

“A MINUSPLUS tevékenysége bizonyíték arra, hogy a (…) következetes és designtudatos vállalatirányítás minden esetben olyan fenntartható, kreatív és innovatív, de mindenekelőtt emberközpontú megoldásokat eredményez, amelyek elégedetté teszik a megrendelőt, megszépítik a végfelhasználók életét, valamint érdekeltté, involválttá és büszkévé teszik a munkatársakat.”

Fotó: Mohai Balázs // Magyar Formatervezési Tanács