Esemény

2023-06-07 18:00:00

Budapest

Minusplus XX kiállítás és jótékonysági árverés

20 éves a MINUSPLUS. Amellett, amit az építészetről gondolunk, kik vagyunk mi így együtt? Ki lennék én a MINUSPLUS nélkül és milyen lenne a MINUSPLUS nélkülem?

-+ xx

20 éves a MINUSPLUS. Amellett, amit az építészetről gondolunk, kik vagyunk mi így együtt?

Ki lennék én a MINUSPLUS nélkül és milyen lenne a MINUSPLUS nélkülem?

Terveink mindig csapatmunka eredményei, közös alkotás. A folyamatos együttműködés során az egyéni körvonalak azonban nem rajzolódnak ki élesen. Arra gondoltunk, hogy ez a születésnap jó alkalom a vázolásukra. Most külön-külön alkotunk együtt.

A mashup olyan zenemű, ami két vagy több már létező zeneszámból készít új, önálló művet. Ezt a módszert használtuk most a tárgyaink elkészítéséhez. A mashup egyik eleme a MINUSPLUS, illetve egy számomra kedves terv, a másik elem pedig ÉN vagyok.

Az elkészült művekből jövő hét szerdán -+ xx MINUSPLUS 20. születésnapi mashup kiállítást rendezünk, amire szeretettel várunk. Szeretnénk, ha az elkészült 20 mű a kiállításon túl is önálló életre kelne és hasznos célt szolgálna, ezért úgy döntöttünk, elárverezzük őket az UTCAMÍNUSZ PLUSZLAKÁS jótékonysági árverés keretei között. A felajánlásokból az Utcáról Lakásba Egyesületet támogatjuk, mert közös az a hitvallásunk, hogy a biztonságos lakhatás alapvető feltétele a méltóságteljes életnek.