OpeRandi offline: Csokoládé és opera, december 15. 18:00
Élő beszélgetés az opera és a csokoládé kulisszatitkairól
OpeRandi offline
Pódiumbeszélgetés:
Csokoládé és opera
Mitől valódi csoki a csoki? Hogyan lehet fényes a házi bonbon? Csokoládé ganache recept könnyedén? Eszik-e az operaénekes a színpadon? Megköveteli-e a hangképzés a böjtöt, előadás előtt? Van-e a karácsonyi beigli tésztájának titkos hozzávalója? Volt-e olyan komponista, aki torkos édességfaló volt?
December 15-én, szerdán este 18 órától a csokoládé birodalmába kalauzol Bretz Bernadett csokoládékészítő és Bretz Gábor operaénekes, akik a Cocó7 Csokoládé Bolt és Látványműhely megálmodói. Beszélgetőtárs: Bátor Anna szerkesztő-műsorvezető
Az est folyamán a tökéletes karácsonyi receptúrák, karácsonyi operadallamok és titkos praktikák sem merülnek feledésbe!
Kóstoljanak bele, fogyasszanak néhány szelet derűt, operát, karácsonyi hangulatot és nem utolsó sorban: csokoládét!
Bővebb információ: https://www.facebook.com/events/934995580447311/
Minden hónaban egy alkalommal, kihelyezett helyszínen folytat élő pódiumbeszélgetést -az OpeRandi programm keretén belül- Bátor Anna. Érdeklődni az operandiofficial@gmail.com címen lehet!