Hír

2023-09-07 11:23:00

Publikációk, 'HÍD Tájművészeti ösvény' szabadtéri kiállítás az Eger-víz mentén

Az 'Eger-víz patakművészeti őrség 13 településen a Balaton északi partján' projekt részeként valósult meg a A HÍD-Tájművészeti ösvény, tizenkét új mű felállításával Nagyvázsonyban, Vigándpetenden, Kapolcson, Monostorapátiban és Taliándörögdön.  Publikációk

Megjelent 'HÍD Tájművészeti ösvény' - szabadtéri kiállítás az Eger-víz mentén kiadványa

A felállított munkák permanens jelleggel a helyszínen megtekinthetőek.A katalógus formátumú, 98 oldalas kiadvány szerkesztett interjúkat tartalmaz a résztvevő művészekkel, illetve munkaközi képekkel együtt az elkészült művek fotográfiáit.

____

 Online publikáció a meghíváson alapuló képzőművészeti projekt kapcsán: OCTOGON honlapján  

további publikáció és képek: "Az édenkert hídja"

Az Eger-víz mentén, a Malmok völgye útvonalon, Nagyvázsony és Monostorapáti között 2023. április végétől tizenöt kortárs tájművészeti alkotás várja a (kul)túrázókat. Az ösvény Kapolcs és Vigándpetend közötti három kilométeres szakasza könnyű sétával bejárható. 


HÍD Tájművészeti Ösvény a Veszprém Európa Kulturális Fővárosa 2023 rendezvénysorozat medrében, a hozzá köthető Eger-víz patakművészeti őrség 13 településen a Balaton északi partján projekt részeként valósult meg Nagyvázsonyban, Vigándpetenden, Kapolcson, Monostorapátiban és Taliándörögdön.