Hír

2023-12-18 14:10:00

Budapest, Vigadó

Tárlatvezetés a Generációk című kiállításon

"A Generációk című kiállítás kísérőrendezvénye ahol A Film- és Fotóművészeti Tagozat GENERÁCIÓK című tárlatán a 2018-2023-as évfolyamok MMA- és tagozati ösztöndíjas fotóművészei mutatkoznak be."

A Generációk című kiállítás kísérőrendezvénye

Az MMA ösztöndíjas fotóművészek tárlatán Nagy Zopán fotóművész, költő, a kiállítás kurátora tart tárlatvezetést a kiállító művészek közreműködésével. A tárlatvezetésen a kiállítók közül részt vesznek: Bartis Milán Rafael, Haid Attila, Hernád Géza, Pilló Ákos, Török Máté, Bezzeg Gyula és Zellei Boglárka Éva.

A Film- és Fotóművészeti Tagozat GENERÁCIÓK című tárlatán a 2018-2023-as évfolyamok MMA- és tagozati ösztöndíjas fotóművészei mutatkoznak be. Az érzelemmel telített portréfotóktól a festői tájképeken át a különleges kísérleti fotográfiákig, gazdag látványvilággal találkozhat a látogató. A különböző szerzői megoldások széles skálája mellett, a dokumentáló fotográfia szép példái is felfedezhetők a kiállításon.

A hat évfolyam munkáiból olyan válogatás került a falakra, amely hűen tükrözi a fiatalabb fotóművész-generációk szemléletét, vizuális érzékenységét.

A tárlatvezetés időtartama: kb. 50 perc.

A kiállítás 2023.11.18. - 2024.02.25.-ig tart nyitva.