Esemény

2023-09-02 18:00:00

Budapest

ZENERGIA 2023 Koncert rendezése és látványtervezése

Látványtervezésem, és vizuális rendezésem a Zenergia koncertjéhez a Müpa-ban

Az MVM idén nyolcadik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA egyedülálló koncertjét, amelyen találkozik a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság, valamint a klasszikus zene más műfajokkal. Az idei eseménynek a budapesti Müpa ad otthont 2023. szeptember 2-án, szombaton 18:30-tól.

Nagy öröm, és boldogság, hogy animált festményeimből készítek látványt az MVM Zenergia 2023-as Koncertjéhez vizuális rendezőként!

Festményeim érzékeny mozgatásával kísérem a zenét úgy, hogy külön történet alakul ki a látvány szálon, és egy életigenlő filozófia bontakozik ki az előadás során.

A látványhoz táncbetéteket is rendezek, aminek megkoreografálására Csuzi Mártont kértem fel MMA osztálytársamat.

A koncert programja a négy évszak tematika jegyében született, így az este során az évszakokhoz kötődő, jól ismert klasszikus zeneművek, jazz és pop slágerek, valamint megzenésített versek hangzanak el erre az alkalomra készült, egyedi átiratokban, olyan előadókkal, akik még sosem álltak együtt a színpadon. Felcsendül  többek között Mozart, Vivaldi,Beethoven, Legrand.

Az este során fellép Balázs János, a Bagossy Brothers Company, Tóth Vera, Vecsei H. Miklós, az Anima Musicae Kamarazenekar, Sárközy Lajos és a Cantemus Vegyeskar Szabó Soma vezényletével.

Részletes információk: https://mvmzenergia.hu/?gclid=CjwKCAjw5_GmBhBIEiwA5QSMxGmHPESVHcug3UWa8OIjZINwZlXo4BzC4qQVAhL-3DTyr5YC0dxAjRoCUZQQAvD_BwE