Esemény

2023-11-18 10:00:00

Budapest

Filmes Casting workshop

HOGYAN HOZZUK A LEGJOBB FORMÁNK A MEGHALLGATÁSOKON?- A hétvégi intenzív tréninget tartja Boncz Ádám és Levko Esztella

Hogyan tudok hatékonyan felkészülni egy castingra? Mit tegyek, ha csak röviddel a meghallgatás előtt kapok szöveget? Milyen egy jó self-tape? Milyen egy jó szerkesztett resumé? Hogy kell jelentkeznem egy casting ügynökségbe? Hova érdemes? Mindenképp szükséges hozzá színészdiploma? Ha elkezdünk érdeklődni a filmezés iránt, egyre többször merülhetnek fel bennünk ilyen és ehhez hasonló kérdések. A magyar filmes produkciók mellett az elmúlt években szignifikánsan nőtt a külföldi, angol nyelven forgó filmek és televiziós sorozatok forgatása. A castingoknak sajátos protokollja és formája van, ami itthon még kevésbé ismert folyamat. Ez a kurzus, abban segít, hogy ezek a meghallgatások a lehető legjobban sikerüljenek.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉS:
https://metroworks.hu/filmes-casting/

MIRE SZÁMÍTHATSZ EZEN A WORKSHOPON?
A workshop során praktikus eszközöket, és eredményesen használható technikákat sajátíthatsz el, amik segítenek abban, hogy egy castingon a legjobb formádat hozd.
Megismerjük a karakterépítés fázisait, a gyors jelenetelemzés technikáit, betekintést nyerünk a meghallgatások világába, megtanuljuk elkerülni azok buktatóit, elsajátítunk praktikus mesterségbeli fortélyokat.
Célunk továbbá, hogy a különböző színésztréning technikák - Lee Strasberg, Michael Chekhov - megismertetésével segítsük a résztvevők egyéni kreatív fejlődését, és egy széleskörű kelléktárat mutassunk be, amelynek elemeit a legkülönbözőbb színpadi vagy filmes munkáik során is alkalmazhatnak