Hír

2023-11-26 10:00:00

Téli Pagonyfeszt, Marczibányi Téri Művelódési Központ

Szabó Borbála: Kalandok a Ló csoportban című könyvének megjelenése

Magunkon, a saját viszontagságainkon a legjobb nevetni. És a nevetés könnyíti meg a mindennapi megpróbáltatásokat. Szabó Borbála új könyvében egy óvodás csoport mindennapjain kacaghatnak óvodásuk, szüleik, óvónénik, dadusok és pulikutyusok.

Szabó Borbála új ovis könyve, a Kalandok a ló csoportban az óvodai élet legtipikusabb pillanatait ragadja meg – és csavar egyet rajtuk, hogy a gyereknek a könnyei potyogjanak a nevetéstől.

Mert a ló csoportban nagyon vicces dolgok történnek. Amikor Katicáról Lóra szeretnék átnevezni, a Kormányablakba kell menniük és onnan küldözgetik őket fűhöz fához, lovas szervezettől katicás egyletig. Amikor le akarnak számolni a délutáni alvással, elindulnak a keresetükkel egyenesen a Parlamentbe a pulikutyusokhoz. És férjes-feleségest játszanak az udvaron, és karácsonykor szerepelnek, és tetvesek lesznek és így tovább. Minden alaphelyzetet ismer mindenki, aki volt óvodás vagy aki járatott oda gyereket. Már az ismert helyzet felütése is mindig nagyon vicces, hát még amikor jön a csavar!