Esemény

2023-11-04 00:00:00

MOM Park, Budapest

Young Art Karácsonyi Vásár

Sok képemmel szerepelek a kiállításon és vásáron.

Megnyílt a Youngart Képzőművészeti Vásár a MOM Parkban

A youngart online képzőművészeti galéria harmadik alkalommal költözött a MOM Parkba, ahol lehetőséget kínál a látogatóknak, hogy egyedi képzőművészeti alkotások között válogassanak. Az esemény, mely december 22-ig tart, több mint 100 kiváló kortárs művész munkáival büszkélkedhet. 

https://fb.me/e/4ktMyNpV1EsenényEsemlnyEsehttp://youngart.hu
A MOM Parkban található Youngart Képzőművészeti Vásár látogatói egyedi műalkotások között meríthetnek inspirációt a kortárs művészet világából. Az eseményre, mely december közepéig várja az érdeklődőket, minden művészetkedvelőnek érdemes ellátogatnia, hogy felfedezze a legfrissebb kortárs művészeti alkotásokat.

A youngart galéria számára a kezdetektől a Porsche Centrum Budapest támogatása tette lehetővé, hogy fejlődjön és növekedjen, valamint ahhoz is hozzájárult, hogy a fiatal művészek számára még több lehetőség nyíljon meg a kiállítási lehetőségek és értékesítés terén. Az együttműködés keretében a Porsche Centrum Budapest és a Youngart közös kortárs képzőművészeti pályázatot hirdetett „Kortárs Dilemma” címmel, melyről bővebben személyesen a vásáron vagy az alábbi linken lehet tájékozódni.

Számos izgalmas programmal várjuk az érdeklődőket a MOM Parkban,  "Youngart Arcképcsarnok" eseménysorozatunk keretein belül látogatóink személyesen is megismerhetik a youngart művészeit.

→ Kulisszatitkokért, izgalmas pillanatokért és aktuális eseményeinkért látogass el a youngart Facebook és Instagram oldalaira.