Esemény

2023-12-10 09:00:00

1037 Budapest, Kiscelli utca 104.

Acting video collection workshop - Mihail Chekhov Acting Technique®

A workshop célja három, magyar vagy angol nyelven készült professzionális videó felvétele, amelyet a résztvevő elküldhet akár európai, akár tengeren túli válogatásokra a Casting Directornak.

A workshop célja három, magyar vagy angol nyelvenx készült professzionális videó felvétele, amelyet a résztvevő elküldhet akár európai, akár tengeren túli válogatásokra a Casting Directornak.

Olyan időket élünk, amikor Európa szerte rengeteg forgatás zajlik. Magyarország az utóbbi időben kiemelt helyen szerepelt forgatási helyszínként.

A Mihail Csehov technika olyan eszközöket ad a színésznek, amelyekkel megnyerő és hiteles videót készíthet prózai- vagy énekes castingokhoz is.

4 órás workshopok során összesen 2-2 résztvevővel dolgozunk: ez a kis létszám nem csak azt teszi lehetővé, hogy nagyobb figyelmet kapjon egy-egy ember, de azt is, hogy a workshop után 1 héttel már egy bárhova küldhető kész videója legyen.

A videó vágását, szerkesztését, véglegesítését a workshop díja tartalmazza. A végleges anyag a résztvevő tulajdonába kerül. (Nyers videó anyagot nem adunk át!)

A 4 órás workshop alatt:

  1. 3 db 1 perc hosszúságú videó készül:
    • bemutatkozó videó (about me / ÉnVideó)
    • hozott modern vagy klasszikus monológ / dal / saját szöveg (performing / bests of you)
    • dialógus videó (scene - A dialógust a két résztvevő szereplésével vesszük fel. Ez lesz az a videó, amelyen „láthatóvá” válik a szereplők színészi játéka.)
  1. A résztvevők megismerik a színészi játék és jelenlét „instant” alkalmazási lehetőségeit a Mihail Csehov technika imaginációs és atmoszférateremtő eszközein keresztül.
     
  2. A résztvevők tanácsokat kapnak Self-tape videók készítéséhez

x - A bemutatkozó (about me) és a saját anyag (performing / best fo you) esetében nincs nyelvi megkötés - a dialógus esetében magyarul, angolul és németül tudunk a résztvevőkkel dolgozni.

Web: https://mihailcsehov.hu/index.php/hu/kepzesek/acting-video-collection-workshop.html

Facebook: https://www.facebook.com/events/345985574669663